#E2

#E2 er dels en reference til standardskinnen 60E2 og dels en reference til et andet hashtag, som har opnået en pæn gennemslagskraft.

#E2 er også et mundret navn i et forsøg på at etablere et løst og helt uforpligtende netværk af freelancere og helt små virksomheder med arbejde indenfor eller i kanten af banesektoren. Basalt set er det bare et oversigtsskema, hvor man hurtigt kan få overblik hvilke freelancere med hvilke kompetencer, der er i markedet – inkl. kontaktdata.

Link til oversigt her: #E2

En freelanceroversigt er noget jeg selv har behov for en gang imellem – og så er der nok også andre der har – men det også en oversigt, der taler ind i en fremtid, hvor en stadigt større del af arbejdsmarkedet synes at have retning imod projektansættelser, og løsarbejdere. Der er ingen intention om, at det skal udvikle sig til en egentlig forretningsmodel.

Og viser det sig, at der ikke er interesse for at stå på #E2-oversigten, så den bliver bare nogenlunde dækkende, så opfylder den ikke sit formål. Succeskriteriet er mindst 10 navne efter 1 måned og mindst 20 navne ved udgangen af februar 2019; Ellers slettes siden igen.

Til dig der gerne vil på listen
– Du er dig selv eller højst 5 ansatte i alt, og du arbejder med banekunder i Danmark.
– Skriv en mail til mig med de data, der hører til i listen. Og ikke andet; Det er ikke en platform for anden form for reklame.
– Hvis du gerne vil af listen igen eller revidere indholdet: Skriv mig en ny mail.
Jeg forbeholder mig retten til at slette enkeltpersoner, hvis jeg oplever nogen form for misbrug ligesom jeg kan lukke siden og listen ned nårsomhelst og uden varsel.

Til dig der overvejer at bruge listen
Disclaimer: Listens indhold er alene udtryk for hvad de optrædende selv har meldt ind. Ingen anbefaling, ingen verifikation af sandhedsværdien i indmeldingen og intet ansvar.

What’s in it for me?
Overblik over makedet for bane-daglejere og formodentlig en vis øget trafik på hjemmesiden. Ingen betaling, ingen forpligtelser i nogen retning – kun information. Og nå ja, så står jeg øverst på listen, hvor alle andre kommer i alfabetisk rækkefølge 😊

Vi ses derude

/Niels